Corey Taylor: Το Να Αποκαλούν Τον Bennington Και Τον Cornell «Δειλούς» Δεν Είναι Απλά Ανώριμο Αλλά Και Ανεύθυνο - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Corey Taylor: Το Να Αποκαλούν Τον Bennington Και Τον Cornell «Δειλούς» Δεν Είναι Απλά Ανώριμο Αλλά Και Ανεύθυνο


Ο frontman των Slipknot και Stone Sour, Corey Taylor, πήρε θέση για τις αυτοκτονίες των Chris Cornell και Chester Bennington!

Ο Corey Taylor έσπασε τη σιωπή του και σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στο Loudwire, μίλησε για τις αυτοκτονίες των δύο μεγάλων μουσικών και μέσα σε άλλα ανέφερε ότι είναι ανεύθυνο να αποκαλείς δειλούς αυτούς τους δύο μεγάλους μουσικούς. Συγκεκριμένα ο Corey δήλωσε τα εξής:

«Το να τους λέμε "δειλούς" είναι ένας πολύ ανώριμος τρόπος να το δεις. Προφανώς όσοι το λένε αυτό έχουν πληγωθεί, γι’ αυτό και επιτίθενται. Αυτός όμως είναι ο εύκολος τρόπος να δεις μια τέτοια κατάσταση. Είναι εύκολο για κάποιον να το χαρακτηρίσει έτσι ώστε να αποστρέψει το βλέμμα του και να υποκριθεί ότι δεν συνέβη σ’ αυτόν γιατί μέσα του πονάει. Όσοι μάχονται με την κατάθλιψη είναι σχεδόν μόνιμα σε κατάσταση πόνου. [...] (Το να αποκαλούν ανθρώπους όπως τον Bennington και τον Cornell "δειλούς") δεν είναι απλά ανώριμο, αλλά είναι και ανεύθυνο. Τελείως αχρείαστα υπεραπλουστεύει ένα πολύ υπαρκτό πρόβλημα.»




Steve Xanthis