Διαβάστε Το Γράμμα Των Linkin Park Προς Τον Chester Bennington - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Διαβάστε Το Γράμμα Των Linkin Park Προς Τον Chester Bennington


Αυτό είναι το γράμμα που έγραψαν οι Linkin Park για τον Chester Bennington μετά τον θάνατο του!

Το γνωστό συγκρότημα έσπασε τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά το θάνατο του τραγουδιστή Chester Bennington. Η ανοιχτή επιστολή αναφέρει:

«Αγαπητέ Chester,

Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες. Το σοκ και η θλίψη μέσα στη οικογένεια μας μεγάλο.

Άγγιξες τόσες πολλές ζωές, ίσως περισσότερες από όσες φανταζόσουν. Τις προηγούμενες ημέρες έχουμε βιώσει ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης και αγάπης από ολόκληρο τον κόσμο, τόσο δημόσια όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η Talinda (σ.σ: χήρα του Chester Bennington) και η υπόλοιπη οικογένεια σου το εκτιμούν αφάνταστα και είπαν στον κόσμο το πόσο καλός σύζυγος και πατέρας ήσουν. Η οικογένεια δε θα είναι πλέον η ίδια χωρίς εσένα.

Μιλούσαμε για τα επόμενα χρόνια που είχαμε μπροστά μας. Η απουσία σου είναι ένα κενό που δε θα μπορέσει ποτέ να καλυφθεί, η αστεία, ευγενική, δημιουργική φωνή σου μας λείπει. Προσπαθούμε να θυμίσουμε στους εαυτούς μας ότι οι δαίμονες που σε πήραν από κοντά μας ήταν από την αρχή μέρους αυτού του παιχνιδιού. Στο τέλος της ημέρας, εσύ ήσουν αυτός που τραγουδούσε για αυτούς τους δαίμονες. Χωρίς φόβο τους παρουσίασες και αυτό μας έκανε να νιώσουμε όλοι μας περισσότερο άνθρωποι. Είχες τη μεγαλύτερη καρδιά από όλους.

Η αγάπη μας για τη μουσική είναι άσβεστη. Αν και δε ξέρουμε ακόμα τον δρόμο που θα τραβήξουμε, ξέρουμε ότι οι ζωές μας έγιναν καλύτερες δίπλα σου. Σε ευχαριστούμε πολύ για αυτό το δώρο. Σε αγαπάμε και μας λείπεις.

Μέχρι να σε ξαναδούμε,

Linkin Park»



Steve Xanthis