Three Way Plane, Drunk Jackals, Amber Dogs @ Steki Estias - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Three Way Plane, Drunk Jackals, Amber Dogs @ Steki Estias


H Μουσική Ομάδα ΦΕΠΠ ξεκινάει φέτος με ένα δυνατό live με τους Three way plane, Drunk Jackals και Amber Dogs, όπως πάντα ελεύθερη είσοδος και έξοδος αμφίβολη στο Στέκι της φοιτητικής εστίας του Παν. Πατρών.

THREE WAY PLANE

Δημιουργήθηκαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τα live τους στις αρχές του 2004. Η μουσική τους κινείται σε punk, post-hardcore και indie ύφος αλλά οι ταμπέλες είναι το τελευταίο που τους απασχολεί, αφού πάντα έχουν τη διάθεση να πειραματίζονται και να αυτοσχεδιάζουν.
Έχουν κάνει πολλά live σε μαγαζιά, αυτο-οργανωμένους χώρους και καταλήψεις, καθώς επίσης και opening acts για αγαπημένες τους μπάντες όπως οι Senser και οι Savage Republic. To 2006, κυκλοφόρησαν το D.I.Y. EP "Bright Days" και μετά από συμμετοχές σε διάφορες συλλογές, κυκλοφόρησαν το 2010 με τη βοήθεια της Spinalonga Records, τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "Give us something new to shout".
Το Γεννάρη του 2013 παρουσίασαν άλλη μια D.I.Y. κυκλοφορία, το EP με τίτλο "Fire" το οποίο κυκλοφόρησε μόνο ψηφιακά.
Το 2015 βρίσκει τη μπάντα με πολύ υλικό στις αποσκευές της και 2 κυκλοφορίες! Το “Remixing The Plane” με όλα τα remix που έχουν κάνει φίλοι της εγχώριας ηλεκτρονικής σκηνής από την 33 Recordings και το εφτάιντσο “A Waltz For Unity & Love/New Destination” από την B-Otherside Records που κυκλοφόρησε σε 200 αριθμημένα αντίτυπα.
Το νέο τους album με τίτλο "Your Kingdom, My Life" μόλις κυκλοφόρησε σε cd και μετά το καλοκαίρι αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε βινύλιο!

http://threewayplane.bandcamp.com/
http://soundcloud.com/three-way-plane
https://www.facebook.com/threewayplane
https://twitter.com/threewayplane
http://threewayplane.tumblr.com/

Drunk Jackals

Οι Drunk Jackals σχηματίστηκαν το Φεβρουάριο του 2015 στην έρημο της Κορίνθου.
Με την αγάπη για το αμερικανικό και βρετανικό ροκ των 60’s και 70’s να τους ενώνει αποφάσισαν το ύφος τους να κινηθεί σε ανάλογα μονοπάτια. Έκτοτε αφιέρωσαν διάθεση, ενέργεια και χρόνο σε πρόβες, ηχογραφήσεις και συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Στα μελλοντικά τους σχέδια είναι η ηχογράφηση και η κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου μέσα στο 2017 και ακόμα περισσότερες συναυλίες.
https://www.facebook.com/pg/DrunkJackals/

Amber Dogs
Οι Amber Dogs είναι μια rock μπάντα από την Πάτρα που σχηματίστηκε το καλοκαίρι του 2016. Όπου να'ναι θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους EP.
https://www.facebook.com/pg/amberdogs/

Διοργάνωση: Μουσική Ομάδα ΦΕΠΠ
https://www.facebook.com/musicteamestias/




Δελτίο Τύπου